KURS GOTOWANIA WG. ZASAD AJURWEDY ŁÓDŹ 8-10 luty 2019

Łódź ul. Smulska 39

Zapraszam na zupełnie nowy program, który wniesie do Twojego życia: Nową wiedzę. Nowe umiejętności. Trwałe zmiany.

Program szczególnie dla osób szukających inspiracji dietetycznych przy problemach z nadwagą, celiaklją, uczuleniem na laktozę i z niedoczynnością tarczycy, Hashimoto, reumatoidalny zapaleniem 
stawów, dla wszystkich, którzy chcą ograniczyć stany zapalne, pragną ograniczyć spożycie białka zwierzęcego.
 
Podczas tego kursu nauczysz się :
- przygotowywać lekkostrawne, zrównoważone posiłki dostosowane do typu konstytucji;
- poznasz właściwości przypraw i nauczysz się je stosować; 
- poznasz domowe remedia na najczęstsze dolegliwości;
- poznasz podstawy teoretyczne Ajurwedy;
- wdrożysz się w rytm dnia proponowany przez ajurwedę kreujący zdrowie i dobrostan.
 
KORZYŚCI:
 
- Zrozumiesz podstawy teoretyczne Ajurwedy,
 
- Zyskasz wiedzę jak je wprowadzić w życie.
 
- Nauczysz się przygotowywać i komponować posiłki z dbałością o zachowanie najwyższej jakości pożywienia.
 
- Zyskasz inspiracje.
 
- Doświadczysz różnicy.
 
Będzie wegetariańsko w stronę weganizmu, ekologicznie i bezglutenowo.
Ponadto, upieczemy chleby, zrobimy pasty do pieczywa, zrobimy słodkości bez jajek i cukru.
Jeden dzień hinduski, jeden polski, jeden odświętny.
 
HARMONOGRAM ZAJĘĆ:

21-23.09.2018
PIĄTEK 17.00-21.30
SOBOTA, NIEDZIELA 10.00-15.00
 
 
 
PROWADZĄCA:
 
Monika Dąbrowska -  Entuzjastka wiedzy i praktyki ajurwedyjskiej, prowadzi programy: Sri Sri Yoga, Sztuka Oddechu, Gotowanie wg. Ajurwedy, Autorka programu Holistyczny Wellness, terapeutka ajurwedyjskiej terapii Marma, organizatorka wielu wyjazdów w odległe zakątki świata.
 
KOSZT: Cena kursu: 450 zł.
 
KONTAKT: dabrowskamo@gmail.com, tel:601296392